Απεραντο γαλαζιο

Thursday, September 21, 2006

Ωχ...Παλι δεν εχω αδεια κασετα

Τελευταια,εχω (ψιλο)κολλησει με το "Lost"-το σηριαλ εννοω,με τους ναυαγισμενους στο νησι.Το ανακαλυψα αργοπορημενα,οπως και πολλα άλλα-δεν τα βλεπω οταν τα πρωτοπροβαλλει η τηλεοραση,αλλα οταν τα βαζει επαναληψη,συνηθως το καλοκαιρι.Και παλι,δεν τα βλεπω την ωρα που τα παιζει αλλα τα γραφω στο βιντεο(τεραστια εφευρεση!)για να τα βλεπω οποτε γουσταρω,να διακοψω αν θελω να φαω,να κατουρησω η να φυγω,και να συνεχισω οποτε θελω εγω.Και να μη λουζομαι τις διαφημισεις.Και να μην κανω σαν την αγαπημενη φιλη,που καποτε παλια τυχαινε να την παιρνω τηλεφωνο και μου το'κλεινε,γιατι εβλεπε κατι στην τηλεοραση!
Ετσι ανακαλυψα και τις Απεγνωσμενες Νοικοκυρες,ετσι και το Sex and the city,ετσι και το Κωνσταντινου και Ελενης(ναι,τ'ομολογω:το'βλεπα και μ'αρεσε κιολας,εν αντιθεσει με ολα τα αλλα ξερασματα του Ρωμα οπως Καφε-φτου!-της χαρας...)και τα X-files-στις επαναληψεις.Αυτο που γουσταρω πιο πολυ,ειναι το οτι τα βαζουν καθε μερα και δεν εχεις να περιμενεις μια βδομαδα οπως οταν τα πρωτοπαιζει!
Απο που ξεκινησα?Α,ναι,το Lost λοιπον... Ενδιαφερον το θεμα,καλη σκεψη και το οτι μας δειχνουν και την προιστορια του καθε ηρωα στον πολιτισμενο κοσμο,να ξεκολλησει λιγο το ματι απ'την πρασιναδα και την αμμο..Μονο που.... (βλεπε επομενο ποστ)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker