Απεραντο γαλαζιο

Monday, November 27, 2006

Η καλη μερα απ'το μαλλι φαινεται

Ειναι κατι μερες που φαινεται απο το πρωι πως θα εξελιχθουν.
Δεν εχεις καμμια ελπιδα.

Το ξερεις απο τη στιγμη που ξυπνας καθιδρη απο τον εφιαλτη οπου σε κυνηγαει ενα κοπαδι ψαλιδες(εκεινα τα ζωυφια με τις δαγκανες μπροστα,αλλα οχι αληθινες,σαν σε computer game).Τη στιγμη που σ'εχουν στριμωξει στη γωνια της κουζινας του πατρικου σου και ετοιμαζονται να σε καταβροχθισουν σαν τον πακμαν(αντε:τη miss πακμαν),ανοιγεις τα ματια σου(κιοτή!παντα ξυπνας πριν αντιμετωπισεις τους φοβους σου)και βλεπεις με το δεξι ματι(το αριστερο ειναι θολο γιατι μαλλον ηταν ζουληγμενο στο μαξιλαρι)την ωρα στο κινητο:

Ειναι η σωστη ωρα για να σηκωθεις για τη δουλεια-αν ησουν στο Λονδινο και ειχες ξεχασει το ρολοι σε ωρα Ελλαδας.Εφοσον εισαι στην Ελλαδα,δεν εχεις απλα αργησει-ο γαμος τελειωσε κιεφτασες στη χαιρετουρα.

Τρεχεις στο μπανιο(αν ηξερες τι θα δεις δε θα το βιαζοσουν τοσο)και αντικρυζεις...
το πλασμα στον καθρεφτη.
Αντανακλαστικη σκεψη:να γυρισεις στο κρεβατι μηπως και συνεχιστει το ονειρο με τις ψαλιδες,να σε φανε να ησυχασεις...

Καααατσε βρε,ψυχραιμια-μηπως ονειρευεσαι ακομα;τσιμπια,αουτς!...οχι,εισ'ακομα εδω-κιαυτο ενωπιον σου δεν ειναι ο Φρεντι Κρουγκερ αλλα η αφεντια σου,παρα το γεγονος οτι την αναγνωριζεις με δυσκολια διοτι:
1ο χτυπημα:ο εφιαλτης πρεπει πραγματικα να ηταν πολυ τρομακτικος για το μισο σου κρανιο,διοτι ολα τα μαλλια της δεξιας πλευρας ειναι ορθια σα μοικανου.Το αριστερο παλι ημισφαιριο πρεπει να εβλεπε αλλο ονειρο διοτι εκει αντιθετως οι τριχες ειναι κολλημενες στο κουτελο σα σιδερωμενες με πρεσα.
2ο χτυπημα:Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρακια-τσαλακωμα απ'το μαξιλαρι,διατρεχει ολη την αριστερη πλευρα του προσωπου-διασχιζει το μαγουλο περναει πανω απο το καπακι του ακομα μισοτυφλου ματιου και καταληγει λιγο πανω απο το φρυδι.

Houston,we have a problem.

Λοιποοοοοοον....
Τι θα κανεις τωρα;Δεν προλαβαινεις να φρικαρεις.Πιασε δουλεια κατευθειαν.
Μπρικι στη φωτια,επιστροφη στον καθρεφτη της κακιας μαγισσας.
Με το ενα χερι παχυ στρωμα υδατικης στο μαγουλο και ελαφρα τσιμπηματακια για να τονωθει η κυκλοφορια και να φουσκωσει το πετσι-που τελικως σαν αποτελεσμα εχουν να γινει εκτος απο χαρακωμενο,ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.Τελειωσε αυτο,παρτο αποφαση,θα αναγκαστεις να εμφανιστεις στον τοπο της εργασιας σου σαν τον Αλ Πατσινο στο Σημαδεμενο και ολοι θα καταλαβουν οτι αργησες επειδη κοιμοσουν σα μοσχαρι κιοχι επειδη κολλησες πισω απο ενα σκουπιδιαρικο για ενα τεταρτο και μετα σε καθυστερησαν σε αλλο τμημα-οπως σκοπευες να πεις.
Με το αλλο χερι χουφτες νερου στο μοχωκ μπας και φιλοτιμηθει να υποταχθει στο νομο του Νευτωνα.Εδω,κατι καταφεραμε...
"Τωρα θα'χει γινει και το νερο,να προλαβω τουλαχιστον να κατεβασω μια γουλια ρημαδοκαφε μπας και βοηθησουμε το ματι να ανοιξει"(το δεξι,διοτι το αριστερο το κοβω κατα το μεσημερι να καθαριζει).
Ναι,θα ειχε γινει το νερο.................αν ειχες αναψει το σωστο ματι.
Κλινγκ κλινγκ κλινγκ,δε λιωνει ο καφες με το κρυο νερο το ξεραμε.Μασωντας τους αδιαλυτους κοκκους σκεφτεσαι"γιατι δεν ακουω τους οιωνους να παρω να δηλωσω ασθενεια και προκαλω την τυχη μου;"
"Ασε τα ψοφια ρε προληπτικη χαζοβιολα,να κοιμοσουν πιο νωρις χθες και θα ξυπνουσες,που ολο πας να τα ριξεις σε συνωμοσιες του συμπαντος.Την ειπε τη μαλακια ο Κοελιο κιοποτε μας βολευει τη χρησιμοποιουμε..."Μετα απο αυτη την εποικοδομητικη συζητηση με τον εαυτο σου που σε καθυστερει αλλα 3 λεπτα,φορας οτι βρεις μπροστα σου παιρνεις τσαντες και κινητα και κλειδωνεις,ευχομενη να μην ξεχασες τιποτα σημαντικο(θα το ανακαλυψεις λιγο αργοτερα οτι ναι,ξεχασες-το κλειδι του γραφειου σου και τωρα πρεπει να πας να το ζητησεις απο την υπευθυνη και θα γινει ακομη πιο κατανοητο σε ολους οτι ΑΡΓΗΣΕΣ) .
Η χαρακια στον καθρεφτη του ασανσερ φαινεται ακομη πιο εντονη.Τα μαλλια ομως,περιεργως,εχουν στρωσει!Μη σου πω οτι ειναι και καλουτσικα!Θα ριξω και μια τουφα απο τα αριστερα πανω στο σημαδι και θα το παιζω βαμπ...

Α,πολυ χαρηκες και δεν κανει...
Τι ελεγε το τραγουδι;Στο τριτο χτυυυυπημαα......ανοιγει μια πορτα;κατι λαμπες καιγονται;ενα σπιρτο σβηνει;Δε θυμαμαι διαολε,κατι ασχημο παντως.
Νατο.Βρεχει με χοντρες πυκνες ηρεμες ψιχαλες.Το αμαξι ειναι παρκαρισμενο 100 μετρα μακρια.

Και η ομπρελλα ειναι μεσα στο αυτοκινητο.



Chorus:Δευτερα κατι εχω,τηνΤριτη δεν αντεχω,Τεταρτη πως βαριεμαι,την Πεμπτη δεν κρατιεμαι,Παράσκευή πρωιιι,λα λα λα λα λα λααααα λαααααα....

6 Comments:

  • Για να μην ξυπνάς τσαλακωμένη θα σου πω το μυστικό. Να κοιμάσαι ανάσκελα. Ούτε ρυτίδες κάνεις ούτε το μαλλί τσαλακώνεται. Το σώμα μπορείς να το γυρίζεις λίγο αλλά το κεφάλι ποτέ. Στην αρχή θα σου φανεί δύσκολο αλλά η ανάγκη θα σε κάνει γρήγορα να προσαρμοστείς

    MISSING MIND :-)

    By Anonymous Anonymous, at 7:48 PM  

  • Μα γινεται αυτο;αφου μεσα στον υπνο μας κινουμαστε θεμε δε θεμε..Πως θα πεισω εγω το σωμα να μεινει ακουνητο ολο το βραδυ;αν δηλαδη καταφερω να κοιμηθω,διοτι εχω συνηθισει να κοιμαμαι μπρουμυτα μια ζωη-το ανασκελο το χρησιμοποιω για αλλες φασεις;-)))

    By Blogger Aurelia Aurita, at 8:31 PM  

  • Καλημερα σου :) It could be a lot worse...(και καλα, για να σε παρηγορησω στο λεω). Οσο αφορα το ανασκελο μπρουμυτο του υπνου, φυσικα και δεν παιζει να "κλειδωσεις" σε συγκεκριμενη σταση. Κοιμασαι οπως σε βολευει απλα φροντιζεις να ξυπνησεις λιγααακι νωριτερα.

    By Blogger B, at 2:41 AM  

  • Καλημερα Β.:-)
    Ετσι θα'πρεπε να κανω οπως το λες.. αλλα γενικα το πρωινο ξυπνημα ειναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ-ειμαι νυχτοβιο ον,τη μερα κουτουλαω ενω τη νυχτα το συστημα λειτουργει στο μεγιστο.Και δυστυχως δεν καταφερνω να κοιμηθω νωρις εκτος απο σπανιες περιπτωσεις..
    Ανακοινωση:Θα ψηφιζω εγω και οι απογονοι μου στο διηνεκες την κυβερνηση που θα καθιερωσει το ωραριο 11-7:)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 3:37 PM  

  • Μπουαχαχαχαχαχα. είμαι εσύ! είσαι εγώ! εκτός από το όνειρο με τις ψαλίδες (συνήθως βλέπω ότι βρίζω παλιούς γκόμενους και ξυπνάω με ταχυπαλμία πριν τους τσακίσω το κρανίο. δεν είμαι καλά)

    By Blogger Lost, at 10:33 PM  

  • Χε χε!
    Συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελα...!
    Τουλαχιστον εσυ βλεπεις ανθρωπους,κατι ειναι κιαυτο...(θα ειχε πολυ ενδιαφερον παντως η συνεχεια του σπλατερ!)
    Τι διαλο μεταθεση εγινε στα δικα μου παιδικα χρονια και εκτοτε στα ονειρα μου με κυνηγαει ολο το 4o cd-rom του National Geografic και αλλα εντομα,ανυπαρκτα(γιγαντιες διαφανεις νυχτοπεταλουδες,σκορπιοι,κατι αλλα χωρις φτερα που παρολα αυτα αιωρουνται),εν ξερω ακομα κοπελουδαμ'....

    By Blogger Aurelia Aurita, at 8:03 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker