Απεραντο γαλαζιο

Thursday, November 15, 2007

Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα(και την τρώει στα μούτρα)

Ένα όμορφο αγόρι.Το βλέπεις από ώρα που σε κοιτάει.Σ'αρέσει και σένα,γιατί φροντίζεις να παίρνεις όλες τις ωραίες σου πόζες.Εν τω μεταξύ το σύμπαν φαίνεται ότι έλαβε την επιστολή σου και συνομώτησε,διότι από το πουθενά εμφανίζεται ένας κοινός γνωστός και σας συστήνει.
(Επίσης,διαθέτει ήδη 3 από τα στοιχεία που παρήγγειλες στην επιστολή και ένα έξτρα μπόνους,που ξέχασες να γράψεις)
Το αγόρι δεν κρύβει τη χαρά του που απέκτησε ευκαιρία.Με το"καλησπέρα σας", σου λέει κάτι που δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του.Όχι με τον λάθος τρόπο.Με το σωστό.Ευγενικά,αλλά ευθέως.

Κι εσύ τι κάνεις;


Λες κάτι έξυπνο και παιχνιδιάρικο που υπογείως δείχνει πως είσαι χαλαρή μεν,ανοιχτή στο παιχνίδι δε,και ότι ήθελε προκύψει;


Nooοp...


Λες μια μαλακία που εξολοθρεύει με συνοπτικές διαδικασίες τη συζήτηση και φεύγεις τρέχοντας.

...
...........
........................................

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

......


Υ.Γ.Τα σχόλια σε αυτό το ποστ είναι απενεργοποιημένα γιατί το μοναδικό ταιριαστό σχόλιο είναι το "no comments"...
Υ.Γ.2.Έχω καραεκτεθεί στο σύμπαν-αυτό τσακίστηκε να με εξυπηρετήσει,κι εγώ...Δεν έχω μούτρα να το αντικρύσω...

-

Update σημαντικό(που δίνει μια πιθανή εξήγηση στα ανεξήγητα και με σώζει από το να περάσω τον υπόλοιπο μήνα αυτοφτυνόμενη μπροστά στον καθρέφτη):


Μάλλον τελικά,δεν είμαι ακόμα έτοιμη να ερωτευτώ ξανά...

-

Υποσημείωση προς Σύμπαν:Δεν ξέρω πόσο familiar είσαι με την έκφραση"άνθρωποι είμαστε,σφάλματα κάνουμε",αλλά αν κρίνω από τις μαλ..εχμ,συγνώμη,τις αστοχίες που βλέπω να κάνεις κατά καιρούς,μάλλον και τα Σύμπαντα δεν έχουν το αλάθητο-και για τον Πάπα ακόμη,άσε με να διατηρώ τις αμφιβολίες μου...

Έσφαλα,τ'ομολογώ.Έκρινα με βάση την ψυχρή λογική και όχι την καρδούλα μου,πως έφτασε η ώρα για νέες περιπέτειες-εξ'ου και η βιαστική παραγγελιά.Δεν υπολόγισα...THE FEAR.Of doing all the wrong things again. Of getting hurt. Of getting close...

Γι'αυτό,σχώρα με που σε έβαλα σε τόσο κόπο για το τίποτα.Υπόσχομαι να μην ξαναχρησιμοποιήσω την καλή σου διάθεση και συνεργασία επί ματαίω,παρά μόνον όταν θα είμαι απολύτως βέβαιη.Και την άλλη φορά,δε θα βάλω εσένα να κάνεις όλη τη δουλειά,θα κοιτάξω να κουνήσω κι εγώ την χείρα μου:)

Κι από μένα,ότι θες.Χαλί θα γίνω να με πατήσεις

P.S. Ωχ,ελπίζω να ξέρεις ξένες γλώσσες ε;Το παθαίνω συχνά αυτό,να το γυρνάω στα αγγλικά ή σε δεύτερο πρόσωπο όταν λέω πράγματα που με ζορίζουν...(όπως"συγγνώμη".Το τι"sorry"ξεστομίζω καθημερινά,δε λέγεται)

(Μπεν Χουρ έγινε αυτό το ποστ,απ'αλλού ξεκίνησε,αλλού πάει,σα να χάθηκε στο δρόμο,πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα από το μπλογγιν κατεπειγόντως)

Υ.Γ.3 Τα σχόλια άνοιξαν.Τώρα που τα ξεδιάλυνα-έτσι νομίζω τουλάχιστον-,μπορώ να αντέξω το οτιδήποτε...:)

Το ποιός θα αντέξει να σχολιάσει σ'αυτόν τον αχταρμά,είναι άλλο καπέλο!:)))

Labels:

13 Comments:

  • Κοίτα το Σύμπαν είναι Χαοτικό, μπορεί να μην καταλαβαίνεις γιατί το έκανες αλλά ήταν από την αρχή στο μεγάλο σχεδιασμό του. Life is bigger than TV λέω πάντα εγω, θα έχεις και αλλή ευκαιρία.

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 11:26 AM  

  • Κοίτα, λάθη κάνουμε. Κάποτε είχε κυκλοφορήσει ένα mail, με έναν τύπο, μια τύπισσα και έναν αναπτήρα. Αν το έχεις πάρει, θα το θυμάσαι. Ο τύπος που είχε κάνει αυτή τη μαλακία ήμουν εγώ.. :D.. Μην απογοητεύεσαι, όλα θα στρώσουν
    (καλα μιλάει τώρα ο Μιστερ Κατάθλιψη 2007, αλλά οκ, πιστεψέ με ρε παιδί μου)

    By Blogger Stefanos, at 2:02 PM  

  • se katalabainw plhrws!!!!ante na doume pote tah hremhsoume kopelia...

    By Anonymous Anonymous, at 2:35 PM  

  • Αχ μην του λες 'χαλί να με πατήσεις' και τέτοια γιατί το παίρνει κυριολεκτικά και σε ρίχνει στα πατώματα και αρχίζει να σε πατάει.Sorry, πες του, mistake.
    Πάντως πιστεύω, χωρίς να ξέρω τι είπες(και μάλλον δεν θέλω να φανταστώ), ότι δεν ήταν τόσο άσχημα. Μήπως υπερβάλλεις; Αν επικοινωνήσει ξανά ο τυπάκος θέλω κέρασμα επειδή είμαι intuitive person.
    :))))

    By Blogger wahia, at 7:15 PM  

  • st@
    Η θεωρία του"υπάρχει κάποιο μάστερ πλαν"είναι βολική,δε λέω,και ανακουφιστική.Και σίγουρα κάποιο ΛΟΓΟ έχουν που γίνονται τα πράγματα,αλλά να μου τον πει κι εμένα κάποιος να τον ξέρω βρε στ μου!Ποιό είναι το σχέδιο;Πού με οδηγεί;Θα μ'αρέσει εκεί που με πάει ή όχι;για να ξέρω να κατέβω από τώρα!
    :)

    εσταρινάκης@
    (κάτι ήξερες εσύ και πρόσθεσες την κρητική κατάληξη μου φαίνεται,για να είσαι επίκαιρος:)
    Δεν την έχω υπόψη μου την ιστορία-πάντως το 2007 τελειώνει,κοίτα να παραδώσεις το στέμμα και να βάλεις υποψηφιότητα σε τίποτα πιο αισιόδοξα καλλιστεία γιατί χανόμαστε λέμε!

    blue@
    Αχ άντε να δούμε,άντε-αν στην πορεία ανακαλύψεις πριν από μένα τη λύση του μυστηρίου ή κάποια έξοδο κινδύνου,σφύρα σε παρακαλώ κι από δω:)

    wahia@
    Αααααχ,είδες,ξεχάστηκα κι άρχισα τις μεταφορικές εκφράσεις-κιαν δεν ξέρει κι αγγλικά,θα συνεννοηθούμε μπουζούκι πάλι!

    Αυτό που είπα στο παιδί δεν ήταν από μόνο του τόσο τραγικό,αλλά συνδυασμένο με την ηρωική μου έξοδο έδινε το μήνυμα:"φίλε,δεν ενδιαφερόμαστε και εξαφανιζόμαστε".Γεγονός που θα μπορούσε να ανατραπεί αν υπήρχε περίπτωση να ξανασυναντηθούμε κάπου-πράγμα δύσκολο...
    Αλλά ας εμπιστευτούμε το ένστικτό σου-έτσι και πέσεις μέσα,θα έρθω αυθημερόν στο Παρίσι με τη Moet(μη μας πείτε και γιούφτους) :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 10:00 PM  

  • aurelia μαι ντιαρ, το σχέδιο το έχει καταστρώσει μια πεταλούδα στην Κίνα, άβυσσος η ψυχή της! Πάντως ίσως η ισπανική σου υποχώρηση να σου βγει σε καλό! Καμιά φορά για τα αγοράκια το μυστήριο, το ίσως ή και το όχι είναι πιο ενδιαφέρων από ένα εύκολο ναι.

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 10:26 PM  

  • Ε και τι σκας παιδάκι μου;; Τα μοναστήρια να'ναι καλά κι από
    Κωστάδες να.. :)

    Εξάλλου αν είναι να έρθει κάτι θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις καν.. :)

    By Anonymous Anonymous, at 3:53 AM  

  • Ζώδιο του λεγάμενου ξέρουμε για να εξερευνήσουμε τη συνέχεια???Μην ανησυχείς καλή μου Aurelia, όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο. Και αυτόν είμαι σίγουρη ότι θα τον ανακαλύψεις σύντομα.
    Την καλημέρα μου΄από την ομιχλώδη Θεσσαλονίκη.

    By Blogger boutsoukas, at 10:09 AM  

  • Προς όλους@
    Δεν είμαι σίγουρη αν έγινα και πολύ κατανοητή...Το κύριο ζόρι μου δεν είναι για τον τύπο,αλλά για τη δική μου αψυχολόγητη αντίδραση και την άτακτη φυγή,που δεν δικαιολογείται ακόμα και από το ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση.Αυτό είναι που με έριξε σε βαθύ προβληματισμό...

    st@
    Κοίτα στ μου,εγώ δε λέω να του πέσεις στο πιάτο του αλλουνού,αλλά και το να φύγεις σαν τρελλή πολύ αμφιβάλλω πως θα ιντριγκάριζε οποιονδήποτε αρσενικό-εκτός κι αν ήταν μαζόχας.Άσε που δεν πρόκειται να τον ξανασυναντήσω και ποτέ(εξόν κι αν πιάσει το ένστικτο της wahia).
    Θα του μείνει σκέτο το μυστήριο λοιπόν:"γιατί εξαφανίστηκε έτσι αυτή;Μυστήριο..."
    :)

    ξανθιά@
    Βασικά όπως εξήγησα και στο εισαγωγικό σημείωμα:)δεν έσκασα γι αυτόν συγκεκριμένα,με τη συμπεριφορά μου απόρησα-διότι αν το κάτι έρθει εκεί που δεν το περιμένω κι εγώ το εκσφενδονίσω με τη ρακέτα στον απέναντι τοίχο,ζήτω που κάηκα!
    :)

    boutsoukas@
    Προλάβαμε μόνο όνομα και τόπο εργασίας,μετά γίναμε μπουχός!
    Αυτό είναι που με τρώει,ο λόγος-ελπίζω να τον ανακαλύψω σύντομα,πριν κάνω κι άλλες τέτοιες ομορφιές και χάσω πάσα ιδέα για το ποιόν μου
    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 12:49 PM  

  • Φίλη μου λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί! να το ξέρεις αυτό! Νομίζω πως οτι γίνεται..ειναι για να γίνει :) Δεν χάθηκε ακόμα το παιχνίδι ε?..

    By Blogger Roadartist, at 5:04 PM  

  • Με αυτά που μου συμβαίνουν αμφιβάλλω αν θα επιβιώσω του 2007..δες σημερινο ποστ να καταλάβεις..

    By Blogger Stefanos, at 11:53 PM  

  • Από ευκαιρίες πολλές θα έχεις.Ήδη φαντάζομαι πολλούς μπλόγκερς που χαίρονται που μία ακόμα κοπέλα είναι ελεύθερη!!!Απλά φαντάζομαι ότι θα κάνεις την κίνηση όταν θα είσαι έτοιμη.Και δεν χρειάζεται να υπάρχουν κοινοί γνωστοί.Θα έρθει από μόνο του.Καλησπέρα

    By Blogger island, at 1:46 AM  

  • roadartist@
    Καλωσόρισες καλλιτέχνιδα:)
    Αμ δεν το ξέρω;Η βασίλισσα του λάθους!
    Το συγκεκριμένο παιχνίδι μάλλον χάθηκε,δεν πειράζει όμως,τα Jumbo να'ναι καλά...;)

    εσταρινάκης@
    κάνε κουράγιο λίγο ακόμα ρε συ,να προλάβουμε το δίσεκτο!ε ρε γλέντια!:)

    island@
    goodmorning!Όσο περνάνε οι μέρες,τόσο συνειδητοποιώ το πόσο δεν είμαι έτοιμη ακόμα!Είναι κι αυτό ένα κέρδος,το να ξέρεις τι σου γίνεται...
    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 8:54 AM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker