Απεραντο γαλαζιο

Sunday, January 13, 2008

Lock me up

Αν είσαι μιας κάποιας ηλικίας(όχι της τρίτης απαραιτήτως,απλά όχι 20-ή,αν είσαι 20,να είσαι τρελός σινεφίλ και να μην έχεις γαλουχηθεί κινηματογραφικά μόνο με σκουπίδια της τελευταίας δεκαετίας)και έχεις δει ένα άλφα ποσοστό ταινιών φυλακής,εύκολα καταλαβαίνεις πως το Prison break δε δικαιολογεί την τόση επιτυχία του:ένα σωρό κλισέ-το τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή είναι 90%προβλέψιμο-,οι πιο πολλοί χαρακτήρες επίσης σχηματικοί και περιχαρακωμένοι σε πεπατημένα πλαίσια-ο κακός ομοφυλόφιλος με την προβληματική παιδική ηλικία,τα ορφανά αδέρφια με το βαθύ δέσιμο,ο εξεγερμένος έφηβος που αλλάζει γνώμη για τον άδικα καταδικασμένο πατέρα του,και και και...τά’χουμε ξαναδεί και εμπεδώσει πολλάκις σε κινηματογραφικές δημιουργίες αυτής της χώρας που κυκλοφορεί με το όνομα Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής...Και εντάξει,καλή η παραγωγή και η σκηνοθεσία επίσης,φτάνουν όμως αυτά;

Δε φτάνουν,φυσικά.

Για το γυναικείο όμως κοινό(και για κάποιο από το αντρικό,βεβαίως βεβαίως)υπάρχει ένα έξτρα μπόνους,που φτάνει και παραφτάνει:Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΠΑΙΔΑΡΑΣ*.

Εξού και το παρακολουθώ ανελλιπώς.Καλό το βάθος,αλλά και η επιφάνεια έχει τη χάρη της:)


*(τον οποίο είχα ανακαλύψει από τότε που τον είδα στο "Ανθρώπινο στίγμα",και απαιτώ finder’s fee τον ίδιο σε πακέτο,ευχαριστώ.)



update

Τώρα που το θυμήθηκα:τι καινούρια μόδα είναι αυτή,ενώ βλέπεις ένα σήριαλ να σου πετάνε ενδιαμέσως(πριν τελειώσει)τις σκηνές από το επόμενο επεισόδιο;Εκεί δηλαδή που αγωνιάς(λέμε τώρα..)"θα τον πυροβολήσουνε ή όχι;",τον βλέπεις στο τρέιλερ ολοζώντανο και γαμιέται ότι σασπένς προσπαθείς να διατηρήσεις!ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;Α ΣΙΧΤΗΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

Labels:

5 Comments:

  • Αμ εκείνο το "previously on prison break" δεν στην δίνει?!

    Aurelia adsl εχεις?
    Αν όχι τότε βάλε να φχαριστηθείς σειρές!

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 10:42 PM  

  • st@
    Εκείνο δε με χαλάει κ τόσο,τουλάχιστον τα έχω δει!
    Ανήκω στο προστατευόμενο από τις οικολογικές οργανώσεις είδος που έχει την ΑΠΛΗ σύνδεση(ξέρεις,μισή ώρα για να φορτώσει βίντεο από το γιουτιουμπ κτλ),οπότε είμαι εξαρτημένη από τους μαλάκες(και σε ντιβιντι δε γουστάρω να τα δω όλα μαζεμένα,μ'αρέσει να περιμένω:)
    Adsl όταν άλλάξω σπίτι-φευ...

    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 9:10 AM  

  • Για τα τρέιλερ, συμφωνούμε απολύτως αν και η γνώση πως "ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει, ειδικά σε σήριαλ που ξέρεις πως διαρκεί 16 κύκλους και συ είσαι στον πρώτο". Το θέμα είναι πόσο ξύλο θα φάει. Αλλά τα τρέιλερ είναι ξενέρωμα, δεν το συζητώ. Τώρα, με τη σειρά αυτή, όλες οι γκόμενες έχουν πάθει τρέλα. Εγώ ακόμα δεν έχω δει κανένα επεισόδιο. Περιμένω να βρω το χρόνο να τα δω μαζεμένα... μα πόσο γκόμενος είναι αυτός πια;; Τον έχει πάρει το μάτι μου αλλά δε με τράβηξε και πολύ... για να δούμε, για να δούμε... :))))

    By Blogger Kwlogria, at 4:24 PM  

  • σύνταξή του κώλου... η γνώση ότι ξέρεις τη συνέχεια, δεν σε αφήνει να έχεις σασπένς έτσι κι αλλιώς... ουουουφ... τι ντίσκολο να μιλάς ελληνικός...

    By Blogger Kwlogria, at 4:25 PM  

  • kwlogria@
    Γειά σου κορίτσι!:)
    Κοίταξε,γούστα είναι αυτά-πάντως με μια ματιά δεν προλαβαίνεις να εκτιμήσεις το όλον,θέλει κανά πεντάλεπτο παρατήρηση διότι παίζει ρόλο και η κίνηση,η ομιλία,το χαμόγελον,το βλέμμα κτλ.,δώστου λίγο χρόνο του παιδιού:))))
    φιλιά!

    By Blogger Aurelia Aurita, at 9:37 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker