Απεραντο γαλαζιο

Tuesday, October 14, 2008

Socially inept

Για μεγάλο διάστημα της ζωής μου,το 70% του χρόνου μου ένιωθα πως είμαι εντελώς χαζή,και όλοι οι άλλοι έξυπνοι.Και το έδειχνα.Το 30% πάλι,ένιωθα πως είμαι η εξυπνότερη απ'όλους.Αλλά το κρατούσα για τον εαυτό μου.

Τα τελευταία χρόνια,το ποσοστό σιγά σιγά αλλάζει.Πλέον το 70%του χρόνου νιώθω η εξυπνότερη από όλους.Και το δείχνω.Μόλις ένα 30% νιώθω η πιο χαζή.Και το κρατάω για τον εαυτό μου.

Ένα είναι σίγουρο σ'αυτή την εξίσωση:όποιο ποσοστό και να υπερισχύει,ισούται με 100% μοναξιά...

Labels:

7 Comments:

  • μεχρι την τελευταία πρόταση δεν είχα αντιρρηση.
    Στην τελευταία πρόταση όμως τρόμαξα.
    Δεν είσαι καλά και φαίνεται..
    :(

    By Blogger Stefanos, at 2:05 PM  

  • γιατί το κάνεις αυτό;
    γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου με το τι είσαι και τι όχι;
    είσαι αυτό που είσαι και σε όποιον αρέσεις.. για τους άλλους δεν θα μπορέσεις!

    By Blogger kat., at 8:24 PM  

  • We have to learn from the happy hippo!
    Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο ε; Ότι τα βρίσκεις με τον εαυτό σου μετά τα 50 για αυτό που ήσουν όταν ήσουν 30.(Μίλησε η σοφή της ζωής..)
    Η ζωή έχει μια εκνευριστική ειρωνία γαμώτ.
    ¨)

    By Anonymous Anonymous, at 10:00 AM  

  • Το θέμα είναι να διαχειριστείς το 100% με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήνεις περιθώρια στη μοναξιά. Κράτα καλά, τα λέμε.

    By Blogger antinetrino, at 1:12 PM  

  • Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Ότι μόλις καταλάβεις ότι είσαι 70% έξυπνη και κοιτάξεις γύρω σου, θέλεις να κλαις. Δηλαδή και 30% έξυπνη να ήσουν, πάλι θα ήθελες να κλαις. Μιλάμε για ποσοστά 0,00001 έξω εξυπνάδας, που φυσικό είναι να νιώθεις μοναξιά. Αλλά θα βρεθούν όμοιοί σου μη νοιάζεσαι, ξέρω εγώ που σου λέω. Όλοι έχουμε κάπου φίλους και αγαπημένους που δεν τους έχουμε γνωρίσει ακόμα! Φιλιά πολλά!

    By Blogger Kwlogria, at 5:12 PM  

  • Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τα σχόλια..Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα που ο καθένας διάβασε το ποστ με το δικό του τρόπο.πολύ ενδιαφέρον και πολύ αποκαλυπτικό.

    Η μοναξιά στην οποία αναφέρθηκα στο ποστ είναι "εσωτερική".Η αίσθηση πως δεν μπορείς να ταυτιστείς με τους άλλους-είτε λόγω αυτοϋποτίμησης είτε λόγω αίσθησης ανωτερότητας.Και τα δυό σε κάνουν να νιώθεις μόνος άσχετα από ποιά πλευρά είσαι.
    Ευτυχώς δε μου συμβαίνει συνέχεια.Δε μ'αρέσει να αισθάνομαι τόσο πολύ διαφορετική(εκτός από μερικές φορές που μ'αρέσει να ξεχωρίζω:)))))))

    προφετ@
    όχι παιδί μου μην τρομάζεις δεν είναι τόσο χάλια όσο φαίνεται..φιλάκι
    :)

    kat.@
    Ενίοτε με πιάνει,αλλά συνήθως δεν κρατάει πολύ..Αλλά ναι,ομολογώ πως η άποψη των άλλων για μένα μετράει περισσότερο απ'όσο θα ήθελα(κι απ'όσο θα έπρεπε)
    φιλιά!

    wahia@
    καλώς το σοφό μας το κορίτσι:)ναι ρε συ,έτσι είναι!και τι να την κάνεις τη γνώση τότε;είναι κρίμα να χαραμίζονται τα νιάτα στους νέους τελικά..
    .....
    πω πω μιλάμε τι ξεστόμισα το άτομο...τι;τό'χουν πει κι άλλοι;κι άλλοι γέροι;κατάλαβα.Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις σοφίες και να ξαναρχίσουμε τις μαλακίες:)

    φιλιά!:)))

    antinetrino@
    καλωσήρθες και έχεις το απόλυτο δίκιο..:)Το ποστ γράφτηκε σε φάση κακοδιαχείρισης,αλλά ευτυχώς αυτές οι φάσεις δεν είναι ο κανόνας,αλλά οι εξαιρέσεις..
    να είσαι καλά!:))))

    kwlogria@
    χεχε..μπορούμε να το δούμε κι έτσι..δύσκολο πράμα να είσαι διάνοια ρε γμτ..από δω ψηλά οι υπόλοιποι φαίνονται μυρμήγκια:)))

    Ευτυχώς καλή μου δεν αισθάνομαι πάντα έτσι-η μοναξιά θα ήταν αφόρητη.Τον πιο πολύ καιρό αισθάνομαι κι εγώ one of the ants(και με λίγο από τζίτζικα:)
    πολλά φιλιά!

    By Blogger Aurelia Aurita, at 8:58 PM  

  • το γιατρικό πάντως για πάσα νοσο καατάθλιψην το ξέρεις..
    :D

    By Blogger Stefanos, at 4:24 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker