Απεραντο γαλαζιο

Monday, November 17, 2008

Υποδηματοποιία

Το ξέρει η Κατερίνα Παπουτσάκη πως παίζει τη Βουγιουκλάκη σα να προσπαθεί να μιμηθεί(και δε το καταφέρνει κι όλας)το παίξιμο της Βουγιουκλάκη στις ταινίες της;Δηλαδή σαν να φαντάστηκαν πως η Βουγιουκλάκη ως προσωπικότητα έμοιαζε με τη Λίζα Παπασταύρου αλλά με μπάσα φωνή και παλιμπαιδισμό.Και βάλαν μια κακή ηθοποιό να την υποδυθεί.Ένα τρέιλερ πέτυχα η έρμη κι έφριξα!Φαντάσου τι χάλι έχει το σήριαλ...(Κρίμα το μύθο της,κρίμα)

8 Comments:

  • Ανήκω στο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπωνε που απεχθάνονται τα πάντα περί Αλίκης.
    Δεν πα να την παίξει και η κυρά Βασίλω από το Μελιγαλά...
    Και εγώ είδα ένα τρέϊλερ και πέθανα στο γέλιο

    By Blogger Stefanos, at 10:37 AM  

  • χωρίς πλάκα - αλλά με πατρική περηφάνια- η κόρη μου κάνει καλύτερα την Βουγιουκλάκη!
    Όσο καλό και προσεγμένο ήταν το "ΔΕΚΑ" άλλο τόσο πρόχειρο και τσαπατσούλικα στημένο είναι αυτό με την Αλίκη!

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 1:36 PM  

  • προφετ@
    Ναι ε;Ούτε εμένα ήταν η σούπερ αγαπημένη μου,αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι υπήρξε κεφάλαιο στο εγχώριο σταρ σύστεμ.Δεν της άξιζε τέτοια πα-πουτσα-κη...
    :)

    st@
    Αμάααααν,τι νινί χαρούμενο είναι αυτό ρε συ;;Να σας ζήσει!!!Εννοείται πως στο νάζι τρώει λάχανο 10 Βουγιουκλάκες!χαχα,μπράβο ρε συ στ,να τη χαίρεστε και να τη βλέπετε πάντα με τέτοιο χαμόγελο:)))

    By Blogger Aurelia Aurita, at 3:38 PM  

  • χαχαχαχα τρελλο το υποννοούμενο :P

    By Blogger Stefanos, at 3:57 PM  

  • Πέρα απο το τραγικό της όλης υπόθεσης παρακολούθησα το σιριαλ και διαπίστωσα οτι έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν παιζει την Αλίκη παίζει ότι ήξερε απο την Αλίκη, όπως έπαιζε η Αλίκη στις ταινίες της -και μάλιστα τις παλίες...Όντως το σίριαλ αφορά τη Λίζα Παπασταύρου.

    Πάντως ως προς το γιό της, τον λυπάμαι. Εχει περάσει τα τριάντα και ακόμη και τώρα ο μόνος τρόπος να φανει είναι πάλι για άλλη μια φορα να πατησει πανω στις ζωες και τις επιτυχιες των δικων του.
    Περιστρεφεται διαρκως γυρω απο τους γονεις του και την τοτε εποχή.
    Α και μην ξεχασουμε το δελτιο του Starrrr

    Κριμα, κριμα κριμααααα

    By Blogger Live!News, at 2:46 PM  

  • καλημέρα. είναι η πρώτη φορά που αφήνω σχόλιο, γιατί σε διαβάζω σχετικά λίγο καιρό. έχεις πολύ δίκιο για την Παπουτσάκη, αλλά δεν φταίει μόνο η κοπέλα υποθέτω, υπάρχουν άλλοι πίσω που ευθύνονται, ο σκηνοθέτης, η παραγωγή, κλπ. όσο για το γιο της Βουγιουκλάκη, δεν πρέπει να εντυπωσιάζει η εξέλιξή του. όλοι όσοι βασίζονται σε ξένες πλάτες (περιουσίες, οικογενειακά ονόματα κλπ) και δεν ψάχνουν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους, έτσι καταλήγουν.

    By Blogger Κοκκινοσκουφίτσα, at 1:57 PM  

  • Συμφωνώ και το έχω πει κι εγώ ότι υποδύεται την Αλίκη όπως αυτή ήταν στις ταινίες της. Όμως δεν φταίει αυτη γι αυτό, αλλά ο γιος Παπαμιχαηλ που φαίνεται ότι έτσι την περιγράφει στο βιογραφικό (και καλά) βιβλίο.

    Όσο για την Παπουτσάκη βρίσκω την ερμηνεία της ως Αλίκη-ηθοποιό και όχι Αλίκη-καθημερινό άνθρωπο εξαιρετική. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ηθοποιό που θα τα κατάφερνε τόσο καλά.

    By Blogger ds, at 6:25 PM  

  • prophet@
    είδες πως ταίριαξε το άτιμο; :)))

    luccia@
    Κι εγώ τον λυπάμαι το γιο τους.Πρέπει να ήταν αφόρητα δύσκολο να είσαι παιδί δύο νάρκισσων που προφανέστατα δεν έκαναν και πολύ καλή δουλειά στο να του εμφυσήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό του...
    φιλιά

    κοκκινοσκουφίτσα@
    Καλώς μας ήρθες:)
    Ναι,φυσικά συμφωνώ-δεν πιστεύω πως είναι όλη δική της η ευθύνη.Πάντως αναρωτιέμαι,επειδή διάβαζα στις συνεντέυξεις της πόσο περήφανη είναι γι'αυτή τη δουλειά,αν έχει τελικά κριτήριο το κορίτσι...
    :)

    dynx@
    Προφανώς όποιος ανέλαβε το σήριαλ δεν το είδε και πολύ σοβαρά-σαν αρπαχτή μου μυρίζεται...
    Για την Παπουτσάκη σεβαστή η άποψη του καθενός.Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω δει σε άλλα σήριαλ(τουλάχιστον όχι συστηματικά),αλλά σίγουρα δεν είναι από τα άτομα που θα θεωρούσα ταλαντούχα.Και ομολογώ πως μου τη βαράει αυτό το ψεύτικο κογκέιτ χαμόγελο που κουβαλάει μονίμως μαζί της..
    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 5:56 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker