Απεραντο γαλαζιο

Thursday, January 22, 2009

Chomateri TV

Και τώρα που ξεμπερδέψαμε με τη γρουσουζιά,βοηθείστε με ρε παιδιά διότι πρέπει να το διευκρινίσω αν ήταν αλήθεια αυτό που έζησα ή οφθαλμαπάτη.Είδε κανείς το δελτίο καιρού του Star;Κι αν το είδε,ήταν μια ξανθιά εκεί που φορούσε μια σατέν μπλούζα,ένα καλτσόν,μετά έβγαλε κάτι που φορούσε πάνω από τη μπλούζα κι έμεινε με την τιράντα και το καλτσόν,και μετά άρχισε να λέει "στη Θεσσαλονίκηηη μας,θα έχειειει βροχούουουλα αύριοοοοο" κάνοντας ματάκια;Διότι αν το ονειρεύτηκα,πρέπει να πάω αύριο να κοιταχτώ.

(Βέβαια αν το ονειρεύτηκα,πιο λογικό θα ήταν να δω έναν παιδαρά με μπράτσα και σώβρακο να λέει "στη Θεσσαλονίκη θα ρίχνει καρέκλες αύριο,γι'αυτό λέω να κάτσουμε μέσα"με λάγνο βλέμμα,παρά την ξανθιά.Μυστήριο)



Αν πάλι δεν το ονειρεύτηκα και ήταν αλήθεια,τότε,fuck them...(κοινώς,γάμησέ τα)

Labels:

6 Comments:

  • Ααα! Σοβαρά; Έλεος!!! Εκτός από ειδήσεις των οπισθίων, να και ο καιρός των οπισθίων! Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το ρατσισμό. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που παρακολουθεί τις ειδήσεις του star είναι γυναίκες. Γιατί δεν έβαλαν και έναν ωραίο ψηλό γυμνασμένο με λευκό αστραφτερό χαμόγελο..; Λέω εγώ τώρα..

    Και θα μου πεις για να προσελκύσουν κι άλλο αντρικό κοινό. Ναι, αλλά εμείς δεν έχουμε ψυχή;!

    (Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αλλά αν λέω να είσαι επιεικής γιατί μετά από μια αϋπνία που με πήρε ο ύπνος στις 6, μόλις ξύπνησα από έναν φοβερό εφιάλτη, είδα ότι πατρευόμουν!!)

    By Blogger γυάλινο δάκρυ, at 11:44 AM  

  • προκειται προφανως για στρατηγικης επενδυσης σε διαφορετικο target group. λολ. αλλιως, θεωρω οτι πρεπει να το κοιταξεις παραυτα.

    By Anonymous Anonymous, at 2:19 PM  

  • Εμένα με άρεσε αν και θα ήθελα να φορούσε κανα μπικινι ή κανα κορδονάκι έτσι για τα χρηστά ήθη!!
    "Πνεύμα και ηθική" πάντα!

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 11:28 AM  

  • γυάλινο δάκρυ@
    Έχεις απόλυτο δίκιο και καθόλου βλακείες!Που θα πάει όμως,θα έρθει ο καιρός που θα αλλάξουν τα ήθη και τα πεντακισέγγονά μας θα βλέπουν τον πεντακισέγγονο του χιου τζάκμαν να τους λέει τα μποφώρ...
    (τον κουασιμόδο έπαιρνες πουλάκι μου και τρόμαξες τόσο;γιατί αν ήταν ο χιου που λέγαμε παραπάνω,εγώ θα πυροβολούσα όποιον με ξυπνούσε:)))

    lifewhispers@
    Γίναμε Ρωσία τελικά-χωρίς το στριπτιζ όμως.Μισές δουλειές πάντα σ'αυτή τη χώρα...:Ρ
    (προχθές έγραφα στο ντιβιντι τον Τζέιμς μποντ,και γράφτηκε πάλι ο καιρός.Και η ξανθιά.Το γλίτωσα το ψυχιατρείο-προς το παρόν..:)


    st@
    Εμ τι θά'λεγες εσύ!Τσκ τσκ τσκ,όλοι οι άντρες ίδιοι είστε τσκ τσκ
    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 6:48 PM  

  • Δεν σου αρεσει,αλλα το ειδεs ολο! Ψαξου!!!!!!

    By Anonymous Anonymous, at 10:09 AM  

  • karagioz@
    Κοίτα να δεις,θα ψαχνόμουν αν έβαζα το ντιβιντι κάθε μέρα να τη γράφω στο βίντεο.Η πρώτη φορά δικαιολογείται από τη γνωστή περιέργεια που σκοτώνει γάτες και άλλα κατοικίδια...:)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 1:40 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker