Απεραντο γαλαζιο

Monday, March 09, 2009

My name is Blunt.Τζέιμις Μπλαντ.

Ως ελληνίδα φορολογούμενη πολίτης,ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πληρώνω υπαλλήλους της δημόσιας τηλεόρασης που προσβάλλουν την αισθητική μου και τη νοημοσύνη μου.Πέτυχα στη ΝΕΤ ένα μίνι ρεπορτάζ για τη συναυλία στην Αθήνα του James Blunt και κόντεψα να ξανανεβάσω πυρετό.Εκτός του ότι τον ανέφεραν μονίμως ως «Τζέιμις»(ούτε η γιαγιά μου η συχωρεμένη δε θα τον έλεγε έτσι),την είχαν την υποτιθέμενη δημοσιογράφο τους που ποιός ξέρει ποιανού υπουργού ανηψιά είναι για να την προσλάβουν να κάνει συνεντεύξεις με ξένους χωρίς να έχει ούτε ένα λόουερ για ξεκάρφωμα,να τον ρωτάει για το νέο του άλμπουμ «all the lost souls»,προφέροντας το...σάουλς!Την τρίτη φορά που το άκουσα,άλλαξα κανάλι,χωρίς να προλάβω να δω την απάντησή του στην όποια ερώτηση.Αν κατάλαβε ο άνθρωπος τι του έλεγε δηλαδή....


Τα λεφτά μας πίσω!

Labels:

7 Comments:

  • τζέιμις μπλαντ, τζέιμις μπλαντ, τζέιμις μπλαντ θα γίνω, για να σε αποκτήσω ... θα γίνω θα γίνω θα γίνω τζέιμις μπλαντ... χαχαχαχαχαχαχαχα.

    By Blogger Flonsavardu, at 3:45 PM  

  • flonsavardu@
    χεχεχε,αφιερωμένο!στη νέα ελλ.τηλ.και στα αστέρια της:))))

    By Blogger Aurelia Aurita, at 1:16 AM  

  • Εμένα βασικά την αισθητική μου την προσβάλλει περισσότερο ο ίδιος ο Τζέιμις Μπλαντ με τη γλυκανάλατη φάτσα του και τη γλυκανάλατη φωνή του και τα κλαψο.. τραγούδια του. Ο Πλούταρχος της Αγγλίας είναι!

    By Blogger Stefanos, at 1:02 PM  

  • prophetάκος@
    ναι,φυσικά,κι εγώ μαζί σου,δε γουστάρω μία τον Τζέιμις.Αυτό δε σημαίνει ότι δικαιολογούνται οι φωστήρες της ΕΤ όμως!Και θα παλέψω για το δικαίωμα του κάθε Τζέιμς στο να προφέρουν το όνομά του σωστά ρε γμτ!
    (και μια που-δεν-τό'φερε η κουβέντα αλλά θέλω να στο ανακοινώσω,το Ροκγουέιβ θα έχει και πάλι την τιμή φέτος να με έχει ανάμεσα στο κοινό του..Placebo+Moby baby! :)))

    By Blogger Aurelia Aurita, at 10:24 PM  

  • Ρε με αυτούς τους Placebo!! Ολα τα 12χρονα, εσύ και η δικιά μου θα είστε.
    Δεν πάω δεν πάω δεν πάω..!!!
    Βασικά ολο το ροκγουειβ ειναι ψιλομάπα φέτος.. Ειδικά η μέταλ μέρα...χάλια γαμώτο

    By Blogger Stefanos, at 11:15 AM  

  • Μα...Motley crue??!!??ποιός το σκέφτηκε ήθελα νά'ξερα!(Επίσης ήθελά νά'ξερα ποιός θα πάει να τους δει:))
    Έλα,μην είσαι πνεύμα αντιλογίας!Οι Placebo είναι γαμηστεροί και θα πας διότι μετά σε κάθε ευκαιρία που θα της ζητάς μια χάρη,θα στο χτυπάει:και γιατί νά'ρθω στο χωριό της μάνας σου,εσύ δεν ήρθες στους πλασίμπο!
    :)

    By Blogger Aurelia Aurita, at 3:10 PM  

  • Πήγα στο Δεληβοριά.
    Αυτό αρκεί. :p

    By Blogger Stefanos, at 11:02 AM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker