Απεραντο γαλαζιο

Wednesday, January 09, 2008

Καινούριο κοσκινάκι μου

Μικρός απολογισμός δεκαημέρου:

Ένα μπάσιμο σε μονόδρομο και επιστροφή στην ορθή πορεία συνοδεία περιπολικού,που αφού γλύτωσε από σίγουρο θάνατο(διότι ήρθαμε μούρη με μούρη,και με κα-τα-τρό-μα-ξαν κι από πάνω μ’εκείνη τη βρωμοσειρήνα),με κατευόδωσε ευχόμενο:"ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ!.....άντε...καλοτάξιδο"

Μια παρατρίχα σύγκρουση με τζαμαρία φούρνου και αποφυγή μελλοντικού πρωτοσέλιδου: "Πιροσκί και θρύψαλα:γιωταχί καταλήγει μέσα στη βιτρίνα κεντρικού αρτοποιείου της πόλης-το θεό μπάρμπα είχαν οι υπάλληλοι και η οδηγός,που δικαιολογήθηκε:είναι καινούριο το αμάξι και δεν του έχω πάρει ακόμα τον αέρα"

67 σβησίματα μηχανής σε διάφορα ακατάλληλα σημεία μεγάλων οδικών αρτηριών-βρισίδια και μούτζες δεν καταγράφηκαν,διότι ναι,πλέον έχουμε μουσική,κυρίες και κύριοι(:)!!!),η οποία καλύπτει ενδεχόμενους θορύβους και οχλήσεις

Περί τις πεντέξι ανακαλύψεις,ΑΦΟΥ πάρκαρα χαρωπή στο σπίτι(εκτός από μία φορά που το κατάλαβα κατά τη διάρκεια της πορείας),πως οδηγούσα με ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ τους πλαϊνούς καθρέφτες...(ουδέν σχόλιον)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ευγενικότατο ρώσο(μάλλον)μετανάστη που,αν και δε μιλούσε ελληνικά,με χειρονομίες και αποφασιστικές παρεμβάσεις στο τιμόνι(για να μου δείχνει που να στρίψω),με βοήθησε να παρκάρω υποδειγματικά σε ένα στενό πλάτους ενός μέτρου.Σπασίμπα φίλε!


:)

Labels:

8 Comments:

  • όλα του τιμονιού δύσκολα!
    Είδες τι κακό κάνει η υπερβολική τεχνολογία και η ευκολία του γκαζιου, τιμονιού κτλ!!?!?!
    Υπομονή και Φιλιά!

    By Blogger Παρατηρήτηριο Πυλαίας, at 1:26 PM  

  • είσαι λίγο δημόσιος κίνδυνος ε? :P

    By Blogger Stefanos, at 3:44 PM  

  • st@
    Άσε,και παραπήρα αέρα μου φαίνεται,ήταν να μην τα γράψω-σήμερα έριξα πολλά γκάζια,πράγμα μη σοφό,καθώς ακόμα δεν το κατέχω το εργαλείο και οι κινήσεις δε γίνονται μηχανικά...Άντε να δούμε!
    κις:)

    εσταρινάκ (τσ)Ογλάν@
    Γιατί με στεναχωρείς ρε συ;δε φταίω εγώ,το κωλομετρό που αναπόδιασε τους δρόμους φταίει..κρίμα,και ίσως να σε πήγαινα βόλτα κάποτε,τώρα πάει
    :)))))

    By Blogger Aurelia Aurita, at 10:09 PM  

  • και άκουσα μια ανακοίνωση στην τηλεόραση πως πλέον στην Αθήνα δεν θα υπάρχει μόνο η ανακοίνωση της κυκλοφορίας σε μονά και ζυγά αλλά και στο κυκλοφορεί η aurelia δεν κυκλοφορεί!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα
    ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

    By Blogger mpoumpoula, at 12:55 AM  

  • Ρε ασε τις μαλαγανιές... που θα με πήγαινες και βολτα..εδω σε παρακαλάγαμε για μια μπύρα και ντράπηκες την κοινωνική κατακραυγή και κρύφτηκες :p

    By Blogger Stefanos, at 3:00 PM  

  • Μην ανησυχείς.Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα.Μετά συνηθίζεις.ΑΝ και πιστεύω πως θα του πάρεις τον αέρα.Ως τότενες μακριά από πεζοδρόμια και φούρνους.(έχεις μία τάση για ζεστό ψωμί ή μου φαίνεται;)

    Φιλί...

    By Blogger island, at 2:21 PM  

  • Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

    By Anonymous Anonymous, at 6:31 PM  

  • mpoumpoula@
    ΤΩΡΑ;Χμμ..Αποφάσισες ν'αυτοκτονήσεις μπουμπούλα μου;γιατί,μια χαρά κορίτσι;έλα,πες στη θεία αουρέλια...
    (Εν τω μεταξύ αυτό με την έκτακτη ανακοίνωση ότι κυκλοφορώ μου τό'χουν ξαναπεί!Ρε γμτ,πρέπει να αρχίσω να παραλείπω κάποιες λεπτομέρειες γιατί αυτοδυσφημίζομαι)
    :)))

    ένας προφήτης μα τι προφήτης@
    ναι,αλλά προβλέπεται να επισκεφθώ την πρωτεύουσα μέσα στους επόμενους μήνες(αι χόουπ),και εκεί δε με ξέρουνε,θα είμαι ινκόγνιτο,με μεγάλα γυαλιά κτλ:)
    (εκεί βέβαια,θα σε πήγαινα βόλτα με τα πόδια)

    island@
    Μάλλον με άλλες εκατό ώρες εντατικής οδήγησης θα είμαι έτοιμη να κικ σαμ ας όπως παλιά(τώρα,αυτό καλό θα είναι;θα σε γελάσω..ίσως καλύτερα να διατηρήσω μερικές από τις τωρινές συνήθειες,π.χ.να μη βγαίνω στη γρήγορη λωρίδα)
    Ψωμί μουά;Όχι,μόνο παντεσπάνι;)
    κις!

    το τελευταίο@
    Αν κρίνω από τα ακατανόητα αγγλικά,και από το ότι ένας αγγλόφωνος ενθουσιάστηκε με το μη αγγλικό μπλογκ μου,μάλλον δεν υπάρχεις.Ε;Ε;το βρήκα;

    By Blogger Aurelia Aurita, at 9:35 PM  

Post a Comment

<< Home


 
eXTReMe Tracker