Απεραντο γαλαζιο

Thursday, July 31, 2008

Movie for the heart

Παρακαλώ όποιος δεν έχει δει την υπέροχη ταινία"Rabbit proof fence"(στα ελληνικά νομίζω το έκαναν κάτι σαν"ο μακρύς δρόμος του γυρισμού"),να τη δει πάραυτα.Θα τη βάλει ο ΑΝΤ1 την Κυριακή που μας έρχεται,το βράδυ κατά τις 11 νομίζω.Επίσης να καταγγείλω πως ενώ τη διαφημίζει "ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ",είναι ψεύτες του κερατά διότι εγώ την είδα πέρσι στο Mega.Οι του Mega πάντως είχαν κάνει μαλακία και την είχαν βάλει σε κάποια απαράδεκτη ώρα μετά τα μεσάνυχτα,ενώ οι ψεύτες την προγραμμάτισαν σε πιο λογική στιγμή,και γι αυτό τους συγχωρώ λίγο για την ψευτιά τους.
Αυτά προς το παρόν,πολύ φοβάμαι πως το επόμενο ποστ αν υπάρξει θα είναι άσχημο και θα βρίζω πολύ και πολλούς.Το παλεύω να το αποφύγω,αλλά...

Sunday, July 20, 2008

Προεργασιακό στρες

Χθες τη νύχτα στις 3.30 η ώρα,σηκώθηκα απ'το κρεβάτι και πήγα στο μπάνιο όπου μπήκα στη μπανιέρα και ξύρισα τα πόδια μου.

Τίποτα το ανησυχητικό.

Αρχίσαν οι εκδηλώσεις άγχους με αϋπνία και μαλακίες,εν όψει της επιστροφής μου στη δουλειά αύριο Δευτέρα,μετά από διβδόμαδη άδεια.

Αναρωτιέμαι ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ τι σκατά θα κάνω...


(επιλαχούσες δραστηριότητες:σιδέρωμα,πλύσιμο μπαλκονιού,διάβασμα επιστημονικών και πολιτικών άρθρων κομμένων από εφημερίδες του 2003 κτλ)



Υ.Γ.WORK SUCKS

Labels:


 
eXTReMe Tracker