Απεραντο γαλαζιο

Monday, January 26, 2009

Just say no

Άκου τώρα τι γίνεται:
Είναι ένας παλιός συνάδελφος,που τώρα άνοιξε δική του δουλειά.Νομίζω πως τον ψιλογούσταρα όταν τον πρωτογνώρισα,δεν έκατσε όμως ποτέ φάση γιατί δεν ήταν για να κάτσει.Ελαφρώς μαλάκας ο τύπος,αλλά τον συμπαθουσα-και συνεχίζω να τον συμπαθώ.

Πλέον δεν ξέρω αν με συμπαθεί αυτός...

Χαθήκαμε από τότε που έφυγε,μέχρι πριν κανάδυο χρόνια.Ενεφανίσθη από το πουθενά ζητώντας τη βοήθειά μου σε επαγγελματικό ζήτημα.Κάτι που θα απαιτούσε από μένα τρεις μέρες δουλειάς.Εννοείται,μου το ζήτησε σαν χάρη.Ήτοι,άνευ πληρωμής.

Είμαι φιλότιμος άνθρωπος,ήτοι μαλάκας,και είπα ναι.Πάει αυτό.

Μετά άπο λίγους μήνες,νάτον ξανά με παρόμοιο αίτημα.Ξανά μαλάκας εγώ,τον ξαναβοηθάω αλλά φροντίζοντας να του πω απ'έξω απ'έξω πως δεν έχω χρόνο για να το ξανακάνω και μου είναι πολύ δύσκολο κτλ. Έχω δε τέτοια σιγουριά πως το έκανα πολύ λιανά,που δεν περιμένω να ξανακούσω νέα του.

Η σιγουριά μου κράτησε μέχρι την προηγούμενη βδομάδα.Που-ω ναι-πήρε τηλέφωνο-ω ναι ναι- για την ίδια ιστορία,χωρίς κανένα σημάδι πως θυμάται το λιανά που λέγαμε.Τόσο απόρησα με το θράσος του,που έμεινα άφωνη στο τηλέφωνο για κανά δίλεπτο.

Τι έκανα;.................Δε θα σας κρατήσω σε αγωνία κυρίες και κύριοι.Τον ξαναβοήθησα!
(πριν προλάβει κανείς να πει"μωρ τι μαλάκω είναι τούτη",να πω πως το είχα πάρει απόφαση πως αυτή θα ήταν η τελευταία φορά)

Και όντως ήταν.Έχω μια συγκεχυμένη ανάμνηση του ΤΙ του είπα (μάλιστα νομίζω πως στιγμές στιγμές ήμουν ασυνάρτητη),πάντως η ουσία είναι πως έφυγε πειραγμένος και ψυχραμένος.Άρα,ήμουν εντός θέματος.

Ωραία!Μπράβο μου και ζήτω και τέτοια.

Τότε λοιπόν γιατί κάθομαι και καπνίζω όλο σκασίλα κάτω από τον απορροφητήρα;;


Δύσκολο πράμα το ΟΧΙ ρε γαμώτο...

Labels:

Thursday, January 22, 2009

Chomateri TV

Και τώρα που ξεμπερδέψαμε με τη γρουσουζιά,βοηθείστε με ρε παιδιά διότι πρέπει να το διευκρινίσω αν ήταν αλήθεια αυτό που έζησα ή οφθαλμαπάτη.Είδε κανείς το δελτίο καιρού του Star;Κι αν το είδε,ήταν μια ξανθιά εκεί που φορούσε μια σατέν μπλούζα,ένα καλτσόν,μετά έβγαλε κάτι που φορούσε πάνω από τη μπλούζα κι έμεινε με την τιράντα και το καλτσόν,και μετά άρχισε να λέει "στη Θεσσαλονίκηηη μας,θα έχειειει βροχούουουλα αύριοοοοο" κάνοντας ματάκια;Διότι αν το ονειρεύτηκα,πρέπει να πάω αύριο να κοιταχτώ.

(Βέβαια αν το ονειρεύτηκα,πιο λογικό θα ήταν να δω έναν παιδαρά με μπράτσα και σώβρακο να λέει "στη Θεσσαλονίκη θα ρίχνει καρέκλες αύριο,γι'αυτό λέω να κάτσουμε μέσα"με λάγνο βλέμμα,παρά την ξανθιά.Μυστήριο)



Αν πάλι δεν το ονειρεύτηκα και ήταν αλήθεια,τότε,fuck them...(κοινώς,γάμησέ τα)

Labels:

Με το δεξί

Βασικά μπήκα να γράψω το ποστ που ακολουθεί,αλλά μετά κατάλαβα πως θα είναι το πρώτο του χρόνου και δε θέλω να αυτογκαντεμιαστώ γράφοντας μαλακίες.Οπότε,θα μου κάνω ποδαρικό με τούτο δω.

Χαρά,ευτυχία,έρωτας,λεφτά,ταξίδια,γέλια,να πέσω πάνω σε όσο λιγότερους μαλάκες γίνεται,

και φυσικά,υγεία πάνω απ'όλα!


Μήπως ξέχασα τίποτα;Δεν πειράζει,ότι θυμηθώ θα το προσθέσω με update:)


 
eXTReMe Tracker